Volgend concert:

  • 00 DAGEN
  • 00 UREN
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Koorleden

Wie zingen op Sonante Vocale?Met ongeveer zestig leden heeft ons koor de goede omvang. Hoewel, de mannenpartijen kunnen nog wel wat versterking gebruiken. De beste tijd om lid te worden is direct na een concert. We beginnen dan weer aan een nieuw repertoire. Ben je geïnteresseerd, houd dan onze agenda in de gaten.

 

Interesse?

Je vindt dat we prachtige muziek uitvoeren. Je wilt lid worden en vraagt jezelf af: kan ik dat?
Enerzijds: denk er niet te makkelijk over. We zijn geen vereniging waarvan je lid wordt omdat je graag een avondje van huis wilt. Zingen op Sonante Vocale betekent studeren. Zowel tijdens de repetities als thuis. We stellen hoge eisen aan onszelf en alleen op die manier kunnen we onze ambities waarmaken.
Anderzijds: hou je van zingen, heb je een goede stem, kun je noten lezen, heb je een muziekinstrument om je partij in te studeren, heb je tijd voor buy modafinil online thuisstudie en zit je al op een koor en zoek je een ander repertoire? Schroom dan niet en meld je aan!

 

Scholing

Een aantal van onze leden heeft privé zangles. Anderen werken aan hun stem tijdens de repetities. Tijdens die repetities werk je aan uitvoeringspraktijk en dynamiek, je stembereik groeit, je ademhaling verbetert, zingen van blad wordt makkelijker, enzovoort.
Je ontwikkeling wordt bijgehouden. Iedere drie jaar bepalen we tijdens een stemtest hoever je jezelf ontwikkeld hebt.

 

Koorscholing

Onze muzikale ontwikkeling krijgt regelmatig een extra duwtje door de gezamenlijke koorscholing onder leiding van onze zangpedagoge. Ademhaling, articulatie en uitspraak krijgen dan accent. Mensen – en met name professionele luisteraars – zijn vaak verrast door de frisse koorklank en de dynamiek van Sonante Vocale.