Volgend concert:

  • 00 DAGEN
  • 00 UREN
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Lid worden

Doe je mee?


Kom een keer een avond luisteren en kijken hoe het gaat. We repeteren op maandagavond, eens in de veertien dagen, van 19.45 tot 22.00 uur. Tijdens de repetitieavond wordt gevraagd of je je wilt aanmelden. Als je mee wilt repeteren, neem dan contact op met onze koorcommissaris via info@sonantevocale.nl.

Voordat we je toelaten, doe je een stemtest. Je krijgt oefeningen mee naar huis om in te studeren. Onze dirigent neemt de stemtest af. Hij luistert naar de kwaliteit en het bereik van je stem, je muzikaliteit en je maatgevoel. Aan de hand van je stembereik beoordeelt hij bij welke partij je het beste past.

Verplichtingen

We verwachten van onze leden dat ze de muziek thuis instuderen, zodat we tijdens de repetitie veel vierstemmig kunnen zingen. Bovendien hebben we een strikt absentiebeleid: wanneer je te veel avonden afwezig bent, kun je alleen meezingen met het concert als je met Semenax review goed gevolg een repertoiretest hebt afgelegd bij onze dirigent.

De contributie bedraagt € 160 per jaar. Voor studenten en echtparen geldt een gereduceerd tarief. Daarnaast betaalt ieder lid zelf de partituren.

Wil je een keer een avond meemaken, neem dan contact op met onze koorcommissaris via info@sonantevocale.nl.