Word lid

Doe je mee?

Wil je graag samen met ons muziek maken? Kom kijken bij een repetitie. We repeteren eens in de veertien dagen van 19:45 tot 22:00 uur in Leusden.

Tijdens de avond kun je een idee krijgen van de sfeer, en alle vragen stellen die je wilt. Je zal dan ook gevraagd worden of je lid wilt worden.

Lees hieronder verder en meld je aan!

Aanmelden
   

  Na je aanmelding

  Stemtest

  Voordat je definitief toegelaten wordt, doe je een stemtest. Hiervoor krijg je oefeningen mee naar huis om in te studeren. Onze dirigent neemt de stemtest af. Hij luistert naar de kwaliteit en het bereik van je stem, je muzikaliteit en je maatgevoel. Aan de hand van je stembereik beoordeelt hij bij welke partij je het beste past. Je krijgt na het doen van de stemtest meteen te horen of je lid mag worden!

  Verplichtingen

  Onze leden studeren thuis de muziek in, zo kunnen we tijdens repetities meteen vierstemmig zingen en werken aan interpretatie. Daarnaast hebben we een strikt absentiebeleid: wanneer je te veel afwezig bent, kun je alleen meezingen met het concert na het afleggen van een repertoiretest. Hierdoor kunnen we als koor kwaliteit behouden.

  De contributie is 220 euro per jaar. Er is een gereduceerd tarief voor studenten en echtparen.

  Andere vragen?

  Heb je vooraf vragen of wil je een keer een avond meemaken, neem dan contact op met onze koorcommissaris via info@sonantevocale.nl of bovenstaand formulier.